Workshop med Malin Backström 28/12

Anmälan senast 12 december.

WS FÖR ALLA: Två aktiva roller – två lyssnande roller
För alla som är intresserade av att utveckla och fördjupa dialogen och samspelet i paret. Hur kan tex följaren ta mer initiativ och plats i skapandet av dansen? Och hur kan föraren bjuda in till det, och kanske kunna släppa lite på de egna prestationskraven? En lekfull workshop med mycket musikalitet och samspel.

Tid: 28 december kl. 16.30-18

Plats: Hemgården, Folkdanssalen, Norrköping – Karta

Kostnad: 200 kr

Länk till anmälan

Välkommen!

Vi vill gärna ha jämna par på kurserna. Singelföljare och -förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill du vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort ni fått fakturan.

Milonga 18:30 – 22:30 i Stora Salen.
Föreningen bjuder på smarrigt fika. Inträde 120 kr. DJ: Eva-Lena Ahlberg.

Publicerad under: Kalender, Kurs, workshops

Taggad som: , ,