Workshoplördag med Ann och Anders Dahlin

Pga situationen med Corona viruset flyttas detta fram till hösten. Vi återkommer så snart vi kan med nytt datum. Har ni redan anmält er och betalat in avgiften och vill ha tillbaka den istället för att vänta till hösten så kontakta vår kassör på: kassor@tangobegeer.se och ange ditt namn, bank, kontonummer och clearingnummer.

Lördagen den 28 mars välkomnar vi Ann och Anders Dahlin till Norrköping för workshops och milonga. Ann och Anders är ett omtyckt lärarpar som är flitigt anlitade på kurser runt om i Sverige och vi är glada att de vill komma till oss.

Film.

Kl 11-12:30 WS1: Skapa gemensam dans med variationer av tempo och steglängd. Alla nivåer.

Kl 14-15:30 WS2: Från cirkulärt till linjärt. Ta hjälp av musiken! Alla nivåer.

Kl 16-17:30 WS3: En cadena (kedja), lämplig för vals, med möjlighet till en krumelur för följarna. Alla nivåer.

Priser medlem / Icke medlem per person
1 lektion 350 kr  / 450 kr
2 lektioner 600 kr  / 700 kr
3 lektioner 800 kr  / 900 kr

Vi vill ha jämna par på lektionerna. Singelanmälningar kan inte garanteras plats. Singelanmälningar paras ihop i den mån motstående roll anmäler sig. Vill du vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Dock ska kursavgiften vara betald senast torsdag 26/3-2020. Betalningsuppgifter får du i svarsmailet när du anmäler dig.

På kvällen har vi milonga med uppvisning kl 19:30-24 på Hemgården i Norrköping. 100 kr. DJ:  Ulla Kastrup från Stockholm.

Karta Hemgården.

Sista anmälningsdag onsdag 25/3-2020.

Tryck här för: Anmälan till Workshop 1.

Tryck här för: Anmälan till Workshop 2.

Tryck här för: Anmälan till Workshop 3.

Varmt välkomna.

 

Möjlighet till privatlektion söndag 29 mars

Ann och Anders rekommenderar att man tar privatlektioner för sig själv, alltså en åt gången. De  kan dock ge varsin lektion i samma rum samtidigt. Alternativt ger de  lektionen tillsammans för en person. För en timme kostar det med en lärare, 500 kronor per person. Med två lärare kostar det  800 kronor per person.

Det finns ev 1-2 platser kvar på söndagen. Kontakta xxxxx om du är intresserad av privatlektion.

Posted under: Kalender