Medlemskap Tango BeGeer

Bli medlem i Tango BeGeer, då får du regelbundet information om vad som händer i föreningen via mail. Du får också lägre priser på workshops med externa lärarpar. Du får rätt att delta och rösta på årsmötet. Man ska vara medlem för att delta i våra interna kurser. Medlemsavgiften är 200 kr per person och kalenderår (1 jan – 31 dec).

Om du vill bli medlem i Tango BeGeer så fyll i anmälningsformuläret nedan så att vi får aktuella kontaktuppgifter till dig och betala in avgiften, 200 kr, till föreningens plusgiro eller via Swish. Om du är osäker på om du har betalat årets medlemsavgift så kontakta vår kassör och fråga: kassor@tangobegeer.se

Plusgiro: 116 29 94-6
Swish nr: 123 33 50 964

Ange i betalningen att det gäller medlemsavgift för 2019 samt namn för den/dem som betalningen avser.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ditt meddelande (ange t ex namn på din partner om ni gör en gemensam inbetalning på 400 kr, men observera att vi fortfarande vill ha hens kontaktuppgifter separat. Du kan också meddela eller fråga oss något.)

Observera att din partner ska anmäla sig separat även om ni betalar in gemensamt.

OBS! Vi har problem med att det inte kommer fram något svars-mail till dig som anmäler dig, men anmälan går ändå fram till vår kassör. Om du inte har fått ett bekräftelse-mail från vår kassör inom någon vecka så var snäll och kontakta då kassor@tangobegeer.se för att se om din anmälan kom fram.