Intensivkurs för dansvana 7-8 mars 2020

Det blev succé!

Vår introduktionskurs för dansvana som vi höll 1-2 februari 2020 blev mycket uppskattad, så vi smider medan järnet är varmt och bjuder in till en uppföljning lördag och söndag 7-8 mars på Hemgården i Norrköping, kl 10-12 och kl 13:30-15:30 båda dagarna.

Ni som var med 1-2 februari har förtur till kursen, och vi begränsar antalet deltagare till 20 st så anmäl er gärna tidigt så att vi kan släppa in andra om inte alla platser går åt.

Är du nyfiken på argentinsk tango? Har du redan dansvana från andra danser?

Då kanske denna intensivkurs är något för dig! Under en helg får du lära känna grunderna i tangon – omfamningen, hållningen, promenaden, den finstilta kommunikationen med en partner, musiken, karaktären och känslan…

Eftersom alla redan har dansvana kommer vi att gå lite fortare fram än på en vanlig kurs.  Alla får dessutom lära sig båda roller, och alla dansar med alla – så ingen partner behövs! Om ni är ett danspar som bara vill öva på er ”ordinarie” roll som förare eller följare går det bra.

Vi har bjudit in Malin Backström från Stockholm att hålla denna helgkurs. Malin är en mycket duktig danspedagog som har lärt ut pardanser som t ex Argentinsk tango, Lindy hop och  Salsa i snart 2 decennier. Helst arbetar hon med queerpedagogik eller genuspedagogik, där alla får lära sig att både föra och följa. Du kan läsa mer om Malin här genom att trycka här.
Malin tar med sig Henny Stridsberg som medhjälpare.

Lördag 7 mars kl 10-12 och kl 13:30-15:30. Söndag 8 mars kl 10-12 och kl 13:30-15:30. Investering 800 kr per person för er som var med 1-2 februari. 900 kr per person för övriga.
Sista anmälningsdag: Torsdag 5 mars 2020.

Vi önskar din betalning senast fredag 6 mars 2020.

Kursen hålls på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Karta hittar du här.

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret.

Varmt välkomna.

 

Posted under: Kalender