Fortsättningskurs våren och hösten 2020

Pga av Corona-läget fick vi bryta denna serie med workshops på olika nivåer i våras, men nu kör vi i gång lite försiktigt och kör klart de gånger som var kvar, under corona säkrare förhållanden. Dvs man dansar bara med sin partner. Man kommer inte till lektionen om man har sjukdomssymptom, man är noggrann med handhygienen. Vi tillåter max 10 par på kursen. Paranmälan gäller.

Nivå 2 med Gun och Eskil hade en gång kvar som vi nu kör söndagen den 18 oktober kl 18-20. Ni som var med på de två första gångerna har automatisk era platser kvar, men var snälla och anmäl er till oss igen via formuläret så att vi vet hur många som kommer. Var snälla och ange i kommentarsfältet att ni var med i våras. Ni har redan betalt för den sista gången. Om ni inte kan detta nya datum så kontakta vår kassör för att få pengar tillbaka. kassor@tangobegeer.se.

Om ni inte var med på de två första gångerna men vill vara med denna sista gång så går det bra. Anmäl er i formuläret och ange i kommentarsfältet att ni är nya på kursen. För er kostar lektionen 150 kr/person + ev 200 kr/person, i medlemsavgift för 2020, eller 250 kr för 2021, se nedan, om ni inte redan är medlem i föreningen. Inbetalningsuppgifter finns i svarsmejlet.

Erbjudande för dig som inte redan är medlem: Om du betalar in medlemsavgiften nu i höst för 2021 (250 kr) så ingår medlemskap för resten av 2020.

Anmälan till sista lektionen nivå 2.
Sista anmälningsdag 2020-10-15.

————————————————————————————————————–

Nivå 3 med Magnus och Hedvig kommer köras på tisdagar följande datum innan praktikan:

Tisdag 3/11, 17/11 och 1/12 kl 17:30 -19:00.

Investering: 450 kr + 200 kr medlemsavgift per person i medlemsavgift för 2020, eller 250 kr för 2021 och då ingår medlemskap för resten av 2020, om ni inte redan är medlem.
Vi tar bara emot par-anmälningar nu i corona-tider och vi byter inte partner på lektionerna. Max 10 par, först till kvarn gäller.

OBS! Vi genomför inte kursen om det blir färre än 5 par anmälda.

Anmälan till nivå 3 hösten 2020.
Sista anmälningsdag 2020-10-28.

#########################################################################

Till våren 2020 kommer vi köra en trestegsraket som fortsättningskurs. Du kan gå en, två eller 3 steg. Det är separat anmälan till varje steg.

3 ggr på låg nivå som passar de som nyligen gått en grundkurs eller känner sig ringrostiga och vill avrosta sig eller ni som vill repetera det ni redan kan i lugnt tempo.
Söndagar 26/1, 9/2 och 16/2, kl 18-20 på Hemgården.
Ledare: Peter Svensson och Ann-Christine Andersson

—————————————————————————————

3 ggr på lite högre nivå för er som gått fortsättningskurs tidigare eller var med på steg 1.
Söndagar 1/3, 8/3 och 15/3, kl 18-20 på Hemgården.
Ledare: Gun och Eskil Persson.

Pga situationen med Corona viruset flyttas sista kurstillfället fram till hösten. Vi återkommer så snart vi kan med nytt datum.

——————————————————————————–

3 ggr på ytterligare lite högre nivå för er som dansat tango något-några år.
Tisdagar 24/3, 31/3 och 7/4, kl 17:30-19:00 på Hemgården.
Ledare: Hedvig Lindstam och Magnus Nodelijk

Pga situationen med Corona viruset flyttas detta block fram till hösten. Vi återkommer så snart vi kan med nytt datum.

————————————————————————————

Varje steg kostar 450 kr + 200 kr medlemsavgift per person (inte per steg förstås utan för hela året). Inbetalningsuppgifter kommer i svarsmailet när du gör en anmälan. Vi behöver minst 10 deltagare till varje steg för att köra kursen.

Vi håller till på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Karta.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Paranmälda kommer alltid med så ni ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan, dock senast torsdag 23/1 2020 steg 1,  senast torsdag 27/2 för steg 2 och senast fredag 20/3 för steg 3.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Varmt välkomna.

Posted under: Kalender