Fortsättningskurs HT2018

Välkommen till fortsättningskurs i argentinsk tango – start 9 september 2018

I fortsättningskursen kommer du att fördjupa dina kunskaper i Argentinsk tango. kursen leds av våra duktiga kursledare Hedvig Lindstam och Magnus Nodelijk. Kursen startar den 9 september och är på söndagar kl 18-20, 6 ggr. Följande söndagar gäller: 9/9, 23/9, 7/10, 21/10, 4/11 och 18/11. Vi  håller till på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping.

Tyvärr har vi inga bilder på Hedvig och Magnus men här kan ni se en film på dem.

Kostnad:  800 kr för kursen samt 200 kr i medlemsavgift. Inbetalningsuppgifter kommer i svarsmailet när du gör en anmälan.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Paranmälda kommer alltid med så ni ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursavgiften ska vara betald senast torsdag 20/9-18 innan andra kurstillfället.

Senaste anmälningsdag onsdag 6/9 2018.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret.