Förarkurs för Följare WS 27/3

Sista Anmälningsdatum: 2020-11-23
Pris: 400:-

I november 2020 startar en serie workshops, 6 st, på fortsättningsnivå för följare som för. Lärare är den omtyckta Malin Backström, med assistent Annika Skarle. Du ska ha gått minst en förarkurs med Malin, eller ha motsvarande förarkunskaper för att delta. Det blir två tillfällen i november, sen fortsätter vi fyra gånger efter nyår. Du får anmäla dig till varje tillfälle separat.

Kursen är Coronaanpassad; du kan välja om du bara dansar med en person, eller så kan vi göra kvartett - alltså fyra personer som dansar med varandra. Om alla känner sig bekväma med att dansa med alla gör vi det.

För att kursen ska bli av behöver vi vara minst 7 personer. Om du vet någon som kanske vill gå, och har kompetens, hänvisa gärna till vår hemsida.

Datum Hösten 2020: 7/11 och 28/11.
Våren 2021: 16/1, 13/2, 6/3 och 27/3.

Lördagar klockan 10-13. Vi tar en paus i mitten, medtag egen fika.

Plats: Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Karta.

Investering: 400 kr per person och tillfälle, plus 250 kr i medlemsavgift för 2021. Man måste vara medlem för att delta i denna kurs.

OBS! Vi genomför inte kursen om det blir färre än 7 personer anmälda. Om detta inträffar kommer du få besked via mejl, senast fredagen att det är inställt. Om du inte får något besked så blir workshopen av.

Vi behöver din anmälan senast tisdag 23/3-21.
Varmt Välkommen!


Sista anmälningsdatum har passerat!


Din partner kommer att få information via E-post. Detta betraktas som en anmälan för din partner. Din partner behöver alltså inte anmäla sig till kursen själv.

Information skickas till din e-postadress inom kort efter att du skickat in anmälan.