Fortsättningskurs block 2 - 1 ws kvar pga corona. Hösten 2020

Sista Anmälningsdatum: 2020-10-14
Pris: 150:-

Fortsättningskursen är i 3 block. Den fick avbrytas i våras pga Corona-läget. Vi kör nu den sista av 3 gånger på nivå 2 med Gun och Eskil Persson, söndagen den 18 oktober kl 18-20. Även om ni var med de två första gångerna så var snälla och anmäl er igen så att vi vet hur många som kommer. Max 10 par, men ni har förtur. Vi tar bara emot par-anmälningar nu i corona-tider.

Den här lektionen är på nivå för er som gått fortsättningskurs tidigare eller var med på hela block 1.

För er som inte var med de två första gångerna blir kostnaden 150 kr + 200 kr medlemsavgift per person om ni inte redan är medlem, eller 250 kr/p för 2021 och då ingår medlemskap för resten av 2020. Vi håller till på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping.

Så här i corona-tider tar vi bara emot par-anmälningar. Var snäll och skriv personens namn i rutan för ”Valfritt meddelande”, som du anmäler dig tillsammans med, men observera att din partner också måste göra en anmälan så att vi får in hens kontaktuppgifter i deltagarlistan. Skriv också in om ni var med på de två första tillfällena eller inte.

Varmt välkomna.


Sista anmälningsdatum har passerat!


Din partner kommer att få information via E-post. Detta betraktas som en anmälan för din partner. Din partner behöver alltså inte anmäla sig till kursen själv.

Information skickas till din e-postadress inom kort efter att du skickat in anmälan.