Nybörjarkurs

Vi fick tyvärr inte in tillräckligt många anmälningar för att köra igång nybörjarkursen enligt nedanstående planering. Vi kommer försöka köra igång en nybörjarkurs senare i vår så håll utkik efter nya datum.

Har du aldrig satt din fot på ett dansgolv, eller bara fuldansat i vardagsrummet? Har du möjligen blivit utmanad av en vän/kollega/ärkefiende/partner? Oavsett är du varmt välkommen till vår nybörjarkurs i argentinsk tango.

Nybörjarkursen utgår alltid ifrån deltagarnas förutsättningar och har inga som helst förkunskapskrav. Under kursen kommer du få lära dig grunderna i tango.

 

Under våren 2017 kommer vi att köra en nybörjarkurs på söndagar 6 ggr på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping, med Ann-Christine Andersson och Leif Hallingfors som instruktörer.
Följande söndagar gäller: 29/1, 5/2, 12/2, 19/2, 5/3, 12/3.
Klockan 19-21.
Pris 870 kr (770 kr för studerande/arbetssökande) inklusive medlemsavgift tom 2017-12-31.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursavgiften ska vara betald senast fredag 3/2-2017 innan andra kurstillfället.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se