Nybörjarkurs

Välkommen till nybörjarkurs i argentinsk tango – start 10 september

Nybörjarkursen utgår alltid ifrån deltagarnas förutsättningar och det krävs inga förkunskaper.  Under kursen kommer du få lära dig grunderna i tango av våra duktiga och härliga kursledare Gun och Eskil Persson. Kursen startar den 10 september och är på söndagar kl 18-20 under 8 veckor: 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10,22/10 och 29/10. Vi  håller till på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping.

Kostnad:  800 kr för kursen samt 200 kr i medlemsavgift till föreningen. Inbetalningsuppgifter kommer i svarsmailet när du gör en anmälan i formuläret nedan.

För att du som kursdeltagare ska få ut så mycket som möjligt av tangokursen, så är det bra att dansa med samma partner. Vi ser därför att det ska vara  jämna par på kurserna. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar, vi kan annars inte garantera plats på kursen. Om du inte ingår i ett danspar vid anmälan, ställs du på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursavgiften ska vara betald senast torsdag 14/9 -2017 innan andra kurstillfället.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Anmälan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din adress (obligatorisk)

Du anmäler dig som... FÖRAREFÖLJARE

Ditt meddelande (tex namn på anmälande partner)

Vänligen observera att din partners anmälan inte ska skickas i meddelandefältet, utan i en separat anmälan.

Om du inte får ett svarsmeddelande i din inkorg inom några minuter så var snäll och kontrollera om det har hamnat i mappen "Skräppost". Finns det inte där heller så skrev du kanske in din e-postadress fel, kontakta då kursansvarig@tangobegeer.se för att se om din anmälan kom fram.