Kaffemilonga

Vi fortsätter med vårt nya koncept Kaffemilonga, då det har visat sig vara populärt och välbesökt.

Medtag något fikabröd att ställa på buffébordet, det som blir över tar du med hem igen, men du kan byta till någon annans om du hellre vill det. Föreningen håller med kaffe och te. Värdar: Hedvig Lindstam och Magnus Nodelijk. Inträde 50 kr.

Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Klicka för karta.

Under hösten 2019 blir det tre stycken kaffemilongor.

Vi börjar med uppstart av höstterminen tisdagen den 20 augusti kl 18-21 på Hemgården istället för vanlig practica. Första timmen kommer Christer Nilsson spela alternativ musik som det går att dansa tango till. Sedan DJ:ar Christer och Magnus Nodelijk med vanlig tangomusik.

 

Lördagen den 12 oktober välkomnar vi Paul Enthoven och Monica af Ekenstam som kommer hålla två workshops med tema milonga. Efter det har vi kaffemilonga kl 16-20 där Christer Nilsson kommer spela alternativ musik som det går att dansa tango till första timmen (16-17). Andra timmen (kl 17-18) kommer varannan tanda vara milonga-musik så att de som varit med på workshop kan träna på det de lärt sig. Kl 18-20 blir det vanlig tangomusik. DJ: Magnus och Christer

WS1 kl 11-12:30 milonga nybörjare. Tryck här för anmälan till WS1.
WS2 kl 14-15:30 milonga medel. Tryck här för anmälan till WS2.

Priser medlem / Icke medlem per person
1 lektion 350 kr  / 450 kr
2 lektioner 600 kr  / 700 kr

 

Sista kaffemilongan för terminen blir lördag 30/11 kl 16-20 på Hemgården. Första timmen kommer Christer NiIsson spela alternativ musik som det går att dansa tango till. Sedan DJ:ar Christer och Magnus Nodelijk med vanlig tangomusik.

 

Alla tillfällen blir på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Klicka för karta.

Varmt välkomna.

Posted under: Kalender