Jubileumsfest Tango BeGeer 20 år

2020 fyller Tango BeGeer 20 år. Pga situationen med Corona-viruset flyttar vi firandet till våren 2021 eller senare och återkommer med nytt datum så fort vi kan. Om du vill komma och fira med oss då blir vi jätteglada!

Orkester Tangarte kommer och spelar för oss.

 

 

 

 

 

DJ: Anna-Stina Oskarsson, Västerås.

Albrektssalen, Albrektsvägen 125C/Gamla Övägen 16, är bokad för denna fest.

Karta Albrektssalen.

Det finns tyvärr ingen speciell parkering till Albrektssalen utan man får använda någon av alla gatuparkeringar i området. Det kostar 20 kr/timme fram till lördag kl 15 efter det är det gratis till måndag morgon kl 8. Men observera att det gäller ”City-P-parkeringar” det kan finnas andra parkeringar som kostar hela dygnet.

Närmaste busshållplats heter Såpkullen och från Norrköpings resecentrum går buss 115/117 dit direkt. Åk i riktning mot Vrinnevisjukhuset. Det går att ta spårvagn 2 eller 3 också men då får man gå mycket längre. Se Östgötatrafikens hemsida.
Om du inte redan har Östgötatrafikens resekort så är det enklast att ladda ner och betala med deras mobiltelefon-app. Det går inte att betala endast en resa direkt på bussen/spårvagnen och fn går det inte att köpa resekortet hos ombuden, utan det går bara att göra online och tar ca 1 vecka att få hem.

Om du söker boende hos privatperson i föreningen så gör ett inlägg på Tango Be Geers Facebook-sida. Eller maila till Magnus Nodelijk. Om du kan erbjuda sängplats så gör detsamma, dvs svara på eller gör ett inlägg på FB eller maila till Magnus.

Hotel President, Vattengränden 11 , kan man få ett dubbelrum med frukostbuffé för 900 kr om man anger Tango BeGeer som referens. Ring och boka för att få rabatten: 011-12 95 20

Middag och milonga

Inträde middag och milonga 600 kr.
Eftersläpp bara milonga 300 kr. Ej förköp eller föranmälan. Insläpp sker tidigast kl 20. Vi kan ej garantera plats då vi bara får vara 120 personer i lokalen inkl orkester och funktionärer. Vill du vara säker på att du får plats på milongan så anmäl dig till både middag och milonga så får du bekräftelse om du fick plats. Vi får inte ta in fler pga brandregler.

Hålltider

Kl 17-18: Insläpp, välkomstdrink och mingel.
Kl 18-19:30: Middag
Kl 19:30-24 Milonga.
Kl 20 Efterinsläpp milonga (ej förköp).

Meny

Focaccia, med olivtapenade
Grekisk sallad med tzatziki
Marinerade kronärtskockor
Potatis i aioli
Quesadillias, med ost & Serranoskinka
Fetaostfylld rostad paprika
Laxrulle med saffransräkor
Kryddstekta kycklingklubbor
Charkuterier med rucola & parmesan

Bordsvatten

Kaffe med Konjaktryffel

Fika kommer att finnas under kvällen liksom möjlighet att köpa vin/öl.

Söndag förmiddagsmilonga

På söndagen kommer vi ha förmiddags-milonga på Hemgården, Saltängsgatan 7, kl 10-14. Karta.
100 kr inkl fika/smörgås. Ingen anmälan behövs. Betalning sker i dörren med swish eller kontanter.

DJ både lördag och söndag: Anna-Stina Oskarsson, Västerås.

Varmt välkomna

Sista anmälningsdag söndag 3 maj. Betalning ska ha inkommit senast måndag 4 maj. Info kommer i svarsmejl vid anmälan.

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret.

OBS! Ibland verkar systemet inte fungera riktigt som det ska. Om ni inte inom kort får ett svarsmejl med hur ni ska betala in avgiften etc så var snäll och kontakta: tbg20ar@tangobegeer.se

 

Posted under: Kalender