Workshopdag med Anna Sol och Martin Nymann

Lördagen den 11 mars har vi nöjet att välkomna Anna Sol och Martin Nymann från Malmö/Köpenhamn till Norrköping för en heldag med workshops och milonga på kvällen.

Anna&Martin_1

Anna och Martin är en av Europas mest erfarna och aktiva lärare, artister och DJ i argentinsk tango. Med sina 15 år i tangovärlden driver de två av de största tangoskolorna i Skandinavien på regelbunden basis och turnerar runt i olika länder under helgerna. Deras dans kännetecknas av enkelhet, stabilitet, elegans och en djup musikalitet som är fascinerande! De gör en fantastisk kombination av flytande mjuka rörelser och skarpa explosioner, allt i tolkningen av musiken med en dramatisk och känslomässig beröring. I sin undervisning försöker de att täcka många aspekter av tangon så att eleverna kommer att känna sig bekväma i alla slags omfamningar på en milonga.
Som lärare kompletterar de varandra väl i närvaro, hög teknisk kompetens och humor, och deras klasser besöks ofta av studenter som kommer om och om igen. För mer information om Anna och Martin besök: www.tangokompaniet.com eller m2tango.dk eller www.facebook.com/martinnymannandannasol/

Här är några videos:

Workshops för olika nivåer

WS1 kl 12 – 13:30 Milonga – Rytm, lek och snabba fötter. Vi får in milongans lekfullhet och glada, rytmiska sida i vår dans. Nivå – Medel/Avancerad.

WS2 kl 13:45 – 15:15 Vals – flyt i tretakt. Vi utforskar flow och cirkularitet till valsens rytm. Nivå – Medel/Avancerad.

WS3 kl 16 – 17:30 Att dansa 100% – fullt uttryck i kontakt. Vi tar fram inspirerande verktyg för att uttrycka oss och samtidigt inspirera vår partner. Nivå – Avancerad.

WS 4 kl 17:45 – 19:15 Kontakt & flow – grunder för skön tango. Vi utforskar byggstenarna som skapar både kontakt och flow i tangon. Nivå – Alla från nybörjare till avancerad. Du ska dock ha gått minst en nybörjarkurs i tango för att delta.
Pris per person
1 WS 300 kr / 320 kr
2 WS 580 kr / 620 kr
3 WS 840 kr / 900 kr
4 WS 1080 kr / 1160 kr
Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursanmälan ska vara betalad senast fredagen 10 mars 2017.

Anmälning senast måndag 6 mars.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din adress (obligatorisk)

Du anmäler dig till följande workshops;

WS1 med

WS2 med

WS3 med

WS4 med

Tips! De kurser du inte vill gå, lämnar du tomma.
De kurser du vill singelanmäla dig till, skriver du "söker förare/följare".

Du anmäler dig som...

Är dumedlem i Tango BeGeerinte medlem?

Övrigt

Vänligen observera att din anmälan är bindande samt att din/dina partners anmälan inte ska skickas i meddelandefältet, utan i en egen anmälan.

Om du inte får ett svarsmeddelande i din inkorg inom några minuter så var snäll och kontrollera om det har hamnat i mappen "Skräppost". Finns det inte där heller så skrev du kanske in din e-postadress fel, kontakta då kursansvarig@tangobegeer.se för att se om din anmälan kom fram.

Milonga på Hemgården kl 20-01. Anna och Martin DJ:ar ett par timmar. Vi kommer också få en uppvisning av dem. Pris 150 kr per person inkl fika. Betalning av milongan sker på plats, kontant eller via Swish. Varmt välkomna.

Posted under: Kalender