Fortsättningskurser våren 2018

 

Välkommen till fortsättningskurs 2 i argentinsk tango – start 18 mars 2018

Styrelsen tycker att det är extra roligt att som omväxling kunna erbjuda en fortsättningskurs med externa proffsinstruktörer. Då alla inte har samma möjligheter att gå kurser och deltaga i workshops på annan ort, låter vi så att säga ”Berget komma till Muhammed”.

Vi välkomnar Hanna Julinder och Giorgio Regnoli. Det blir 4 kurstillfällen à 2,5 timme, kl 17-19:30 utom sista gången 22/4 som körs kl 16:30-19.00, följande söndagar gäller: 18/3, 25/3, 15/4 och 22/4. Observera att söndag 1/4 och 8/4 utgår (påsklov). Vi  håller till på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping.

OBS! Möjlighet finns att få privatlektioner av Giorgio ovanstående datum, innan fortsättningskursen, dvs kl 15 – 16 eller kl 16-17. Anmäl er snarast  till ordforande@tangobegeer.se, så bokar jag in tid med Giorgio. En privatlektion om en timme kostar 600 kr.

  

Ni kan läsa mer om Giorgio här. http://tangokurser.net/tango-lararna/
Och om Hanna här: http://www.hannajulinder.se/

Kostnad:  1000 kr för kursen samt 200 kr i medlemsavgift om du inte redan är medlem. För att delta i denna kurs så måste du vara medlem. Inbetalningsuppgifter kommer i svarsmailet när du gör en anmälan.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Paranmälda garanteras plats och ombeds därför att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursavgiften ska vara betald senast torsdag 22/3 2018 innan andra kurstillfället.

Sista anmälningsdag onsdag 14/3 2018.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret för fortsättningskurs 2 (18/3-22/4 2018).