Fortsättningskurs våren 2020

Till våren 2020 kommer vi köra en trestegsraket som fortsättningskurs. Du kan gå en, två eller 3 steg. Det är separat anmälan till varje steg.

3 ggr på låg nivå som passar de som nyligen gått en grundkurs eller känner sig ringrostiga och vill avrosta sig eller ni som vill repetera det ni redan kan i lugnt tempo.
Söndagar 26/1, 9/2 och 16/2, kl 18-20 på Hemgården.
Ledare: Peter Svensson och Ann-Christine Andersson

3 ggr på lite högre nivå för er som gått fortsättningskurs tidigare eller var med på steg 1.
Söndagar 1/3, 8/3 och 15/3, kl 18-20 på Hemgården.
Ledare: Gun och Eskil Persson.

Pga situationen med Corona viruset flyttas sista kurstillfället fram till hösten. Vi återkommer så snart vi kan med nytt datum.

3 ggr på ytterligare lite högre nivå för er som dansat några år och alla er som varit med på minst steg 2 i denna trestegsraket.
Tisdagar 24/3, 31/3 och 7/4, kl 17:30-19:00 på Hemgården.
Ledare: Hedvig Lindstam och Magnus Nodelijk

Pga situationen med Corona viruset flyttas detta block fram till hösten. Vi återkommer så snart vi kan med nytt datum.

Varje steg kostar 450 kr + 200 kr medlemsavgift per person (inte per steg förstås utan för hela året). Inbetalningsuppgifter kommer i svarsmailet när du gör en anmälan. Vi behöver minst 10 deltagare till varje steg för att köra kursen.

Vi håller till på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Karta.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Paranmälda kommer alltid med så ni ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan, dock senast torsdag 23/1 2020 steg 1,  senast torsdag 27/2 för steg 2 och senast fredag 20/3 för steg 3.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret för Fortsättningskurs Steg 1. Sista anmälningsdag onsdag 22/1.

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret för Fortsättningskurs Steg 2. Sista anmälningsdag onsdag 26/2.

Tryck här för att komma till anmälningsformuläret för Fortsättningskurs Steg 3. Sista anmälningsdag torsdag 19/3.

Varmt välkomna.

Posted under: Kalender