Fortsättningskurs C

Fortsättningskurs C
Vi kör en intensiv fortsättningskurs på 3 ggr 2*2 timmar, på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping.
Följande söndagar gäller: 26/3,  2/4  och 23/4.
Klockan 13:30 – 15:30 paus 16:30-18:30.
Pris 680 kr exkl medlemsavgift. Medlemsavgift 200 kr.

Instruktörer: Richard Arbus och Anita Ekmann

Sista anmälningsdag: Måndag 2017-03-20.

Kurserna baseras på deltagarnas förkunskaper, men du ska ha gått minst en nybörjarkurs innan du går denna kurs. Det är ett bra tillfälle för dig som nyligen gått nybörjarkurs, och för dig som dansade för flera år sedan och vill färska upp kunskaperna.

Därifrån tar vi ett steg i taget. Under kursen kommer dina tangoförmågor att fördjupas genom att lära dig mer om stegen och att följa musiken.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursanmälan ska vara betalad senast fredagen 31/3-2017 innan andra kurstillfället.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Sista anmälningsdag: Måndag 2017-03-20

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Din adress (obligatorisk)

Du är...

Du anmäler dig som... FÖRAREFÖLJARE

Ditt meddelande (tex namn på anmälande partner)

Vänligen observera att din partners anmälan inte ska skickas i meddelandefältet, utan i en separat anmälan.

Om du inte får ett svarsmeddelande i din inkorg inom några minuter så var snäll och kontrollera om det har hamnat i mappen "Skräppost". Finns det inte där heller så skrev du kanske in din e-postadress fel, kontakta då kursansvarig@tangobegeer.se för att se om din anmälan kom fram.