Fortsättningskurs A

Vi planerar att köra tre fortsättningskurser under våren 2017.

Fortsättningskurs A
En kort fortsättningskurs på 3 ggr på Hemgården, Saltängsgatan 7, Norrköping. Den är först och främst tänkt till de som gått fortsättningskursen för Anita och Richard under hösten 2016, men den är öppen för alla, bara du har en danspartner.
Följande söndagar gäller: 22/1, 29/1 och 5/2.
Klockan 16:30 – 18:30.
Pris 430 kr exkl medlemsavgift. Medlemsavgift 200 kr (100 kr för studerande/arbetssökande).

Instruktörer: Richard Arbus och Anita Ekmann.

Sista anmälningsdatum: Måndag 2017-01-16.

 

Kurserna baseras på deltagarnas förkunskaper, men du ska ha gått minst en nybörjarkurs innan du går denna kurs. Det är ett bra tillfälle för dig som nyligen gått nybörjarkurs, och för dig som dansade för flera år sedan och vill färska upp kunskaperna.

Därifrån tar vi ett steg i taget. Under kursen kommer dina tangoförmågor att fördjupas genom att lära dig mer om stegen och att följa musiken.

Vi vill ha jämna par på kurserna för man får inte ut så mycket av en tangokurs om man kommer som singelföljare/förare och inte har någon att dansa med kontinuerligt. Singelföljare och förare ställs på kö och matchas med motstående roll vartefter anmälningarna kommer in. Först till kvarn gäller så det är en fördel att anmäla sig tidigt som singelroll. Vill man vara säker på att komma med så leta reda på en danspartner och anmäl er som ett danspar annars kan vi inte garantera plats på kursen. Förare/följare kan bestå av två damer eller två herrar bara man är beredd att axla båda rollerna, eller kommer överens om vem som tar respektive roll inom paret.

Singelföljare och förare: Ni kan avvakta bekräftelse på att ni fått plats på kursen innan ni betalar in kursavgiften. Par ombeds att betala in kursavgiften så fort som möjligt efter anmälan. Kursanmälan ska vara betalad senast fredagen 27/1-2017 innan andra kurstillfället.

Om du har några frågor kring våra kurser kan du alltid maila till kursansvarig@tangobegeer.se

Sista anmälningsdatum: Måndag 2017-01-16.

Nu är anmälan till denna kurs stängd. Vid sen anmälan maila direkt till Richard Arbus : richard@tangobegeer.se