Förarkurs för följare Fortsättning VT2020

Pga situationen med Corona viruset fick vi ställa in 2 ggr av denna kurs under våren. Vi slutför nu dessa tillfällen under corona-säkrare förhållanden lördagen den 10 oktober och lördagen den 24 oktober 2020, kl 10-13, på Hemgården, Saltängsgatan 7 i Norrköping.

Du som var med på vårens tillfällen och vill vara med på återstående tillfällen i höst, var snäll och återanmäl dig till vår: kursansvarig@tangobegeer.se.

Om du var med på vårens tillfällen och nu inte kan ovanstående datum så kontakta vår kassör för att få pengarna tillbaka. kassor@tangobegeer.se.

########################################################################

Intresset har varit stort för kvinnor som vill lära sig föra. Vi kör därför en fortsättningskurs våren 2020 med Malin Backström och Annika Skarleför 4 ggr. Även män är välkomna som vill förbättra sin förningsteknik.

Vi är så glada att Malin vill komma till oss och hålla kurs för hon är en så bra danspedagog.

Kursen omfattar 12 timmar kurs med Malin Backström och Annika Skarleför. Vi behöver minst 10 deltagare för att kursen ska bli av.

Du måste ha gått minst en grundkurs som förare tidigare i TbG eller någon annan förening eller ha erfarenhet av förning på något annat sätt. Vi kan tyvärr inte ta emot rena nybörjare på denna kurs.

Läs mer om Malin här.

OBS! Ändrat datum! Bytt till söndag 2/2.

Datum: Lördagar kl 10-13: 18/1, 1/2, 14/3 och 4/4,  på Hemgården, Saltängsgatan 7 i Norrköping.

Söndag 2/2 kl 15-18 istf lördag 1/2.

Kostnad. 1400 kr + 200 kr i medlemsavgift om du inte redan är medlem.

Sista anmälningsdag onsdag  15/1 2020.

Klicka här för anmälan.

Varmt välkomna

Posted under: Kalender